Suosituimpiin teosaiheisiin kuuluvat edelleen muotokuvat
Suosituimpiin teosaiheisiin kuuluvat edelleen muotokuvat

Sivustouudistus selkeyttää ilmettä ja parantaa käyttömukavuutta. Suurin uudistus on maksutapavalikoima, jonne kuuluvat nyt myös kotimaiset verkkomaksunapit. Palvelumme perustana on edelleen pitkälle viety teosräätälöinti yksilöllisesti, toiveidesi mukaan. Vastaamme mielellämme maalausten sekä piirrosten suunnittelua ja toimitusta koskeviin kysymyksiin sähköpostitse: arttailor@arttailor.com

Uudistunut ArtTailor.com nojaa vahvuuksiinsa: asiakkaiden käytössä on osaava kansainvälinen ammattitaiteilijaverkosto, joka mahdollistaa sekä teosten huippulaadun että asiakasystävällisen hinnoittelun. Teosten korkealuokkainen tekninen laatu yhdessä asiakasystävällisen hinnoittelun kanssa, tarjoaa yhä useammalle mahdollisuuden nauttia ja hankkia omaksi käsityönä valmistettua laatutaidetta. ArtTailor-taiteilijaverkosto haluaa olla aktiivisesti luomassa uudenlaisia visuaalisia elämyksiä ja mahdollistaa ylellisyyspalveluiden saatavuutta mahdollisimman monelle. Mottomme on: taide kuuluu kaikille!

Taidemaalariverkostoamme hyödyntäen, Sinä voit halutessasi olla teosten pääsuunnittelija, designeri ja laatupäällikkö, jonka taiteelliset ideat muotoutuvat halutunlaisiksi konkreettisiksi maalauksiksi ja piiroksiksi palveluprosessissamme. Oman luovuutesi tuotoksia voit tilata niin yksittäin kuin laajemmissa sarjoissakin, joko aitoina öljyvärimaalauksina tai hiilipiirroksina. Suosituin toimittamamme maalausaihe on edelleen muotokuvat, mutta vahvassa nousussa ovat niin sisustusmaalaukset, kuin asiakkaidemme omat luovat visuaaliset toteutukset ja teosyhdistelmät.

Mikäli olet etsimässä ideoita lahjaksi, persoonallinen vaihtoehto perinteiselle potretille ovat erilaiset humoristiset karikatyyrit, tunnetun klassisen maalauksen ja lahjan saajan muotokuvan yhdistelmät, harrasteaiheet, sukupuut, pop-taidetyylittely, sekä muut teosräätälöinnit. Kuten asiakkaidemme jatkuva tyytyväisyys todistaa, teosideoinnissa vain mielikuvitus on rajana!